فناوری و تلویزیون دیجیتال

پایان لیگ هجدهم در استودیو چهارده

عنوان بنر

پایان لیگ هجدهم در استودیو چهارده

بازی هفته پایانی لیگ برتر، رضایت مخاطبان فوتبال دوست را جلب کرد.

 

بپنجشنبه 26 اردیبهشت ماه، روز خاصی برای عوامل پخش به خصوص در زمینه پخش زنده بود. تدارک برای پخش همزمان هشت بازی هفته پایانی لیگ برتر از روزها قبل آغاز شده بود. 

 

تدارک برای پخش همزمان هشت بازی هفته پایانی لیگ برتر از روزها قبل آغاز شده بود. شامگاه پنجشنبه این تدارک در استودیو 14 ساختمان 13 طبقه و در برنامه «فوتبال برتر» شبکه سه به بار می نشست. اما در استودیو 14 چه گذشت؟

 

ساعتی از اذان مغرب نگذشته است و همکاران که تازه روزه روز دهم ماه رمضان را افطار کرده اند در این استودیو و به خصوص اتاق رژی آن با هیجان مشغول، آخرین هماهنگی ها هستند.

 

مهدی هاشمی، تهیه کننده برنامه «فوتبال برتر» که تجربه سال ها تهیه کنندگی پخش های زنده فوتبالی را دارد، درباره کارهای انجام شده می گوید واحد سیار ۸ دوربین HD به همراه یک تیم ۲۵ نفره از همکاران تولید فنی تهران به علاوه ۲۰ نفر از همکاران مرکز بوشهر برای مسابقه پرسپولیس و پارس جنوبی جم به شهر جم رفته اند. همین طور ۵۰ نفر از همکاران در ورزشگاه آزادی تهران برای پوشش مسابقه استقلال تهران و سپید رود رشت حضور دارند. او از هماهنگی های لازم با مرکز اصفهان برای پوشش تیم سپاهان و استقلال خوزستان در صورت قهرمانی و هماهنگی با مراکز استان های دیگر خبر می دهد. هاشمی در حالی که حواسش به دوربین های مختلف است به همکاران حاضر در استودیو اشاره می کند و می گوید ۴۵ نفر از عوامل برنامه در استودیو ۱۴ سازمان (استودیو اصلی برنامه)، و رژی پخش شبکه سه حاضرند. او تاکید می کند اینها تازه بخشی از اقدامات انجام شده است.

 

 چیزی تا آغاز بازی نمانده؛ محمد حسین میثاقی مجری برنامه در حال گپ زدن با ادموند بزیک، بازیکن اسبق پرسپولیس است که با تی شرت قرمز و کتی که رویش پوشیده، پیشاپیش به استقبال قهرمانی تیمش رفته است. راس ساعت 21:30 و در حالی که 80 دقیقه از اذان مغرب گذشته، سوت آغاز هشت بازی همزمان زده می شود. هاشمی و همکاران در رژی، تمام بازی ها را با دقت می بینند. تیم گرافیک هم با جدول آماده، منتظر است تا هر تغییری در نتیجه را در جدول اعمال کنند. پرسپولیس که در ورزشگاه تختی جم مهمان پارس جم جنوبی است در آستانه سومین قهرمانی متوالی قرار دارد. استقلال هم در آزادی با سپیدرود رشت، تنها نماینده گیلان که در آستانه سقوط قرار دارد، بازی می کند. هر اتفاقی در هر بازی می افتد، صدایی در رژی می آید که «برو اصفهان... برو پرسپولیس...» تا چیزی از دید مخاطبان پنهان نماند. لابلای پاس دادن تصاویر، نظرات فنی همکاران هم شنیده می شود. «پاس بده دیگه...»، «امسال، این تیم نبود...»، «اینم قهرمانی سوم» و ... صدای گزارشگر بازی پرسپولیس و پارس جم جنوبی در استودیو شنیده می شود. قرمزها با یک گل جلو هستند و با 61 امتیاز قهرمان. سپاهان هم بازی مقابل استقلال خوزستان سقوط کرده را برده و دوم شده و استقلال هم با بردن سپید رود هم خودش سوم شده و هم سپید رودی ها را به دسته اول فرستاده است.

 

چیزی به پایان بازی ها نمانده، استودیو آماده می شود. سوت پایان بازی ها، سوت آغاز کار در استودیوست. ساعت حول و حوش 23:30 است. مهدی هاشمی که از اوضاع راضی است می گوید مسابقات حساس براساس اولویت جدولی از شبکه های رسانه ملی شبکه سه، شبکه پنج، کانال ورزش سیما، شبکه شما و شبکه های استانی به طور کامل پخش شد طوری که مخاطبان شبکه های رسانه ملی به ویژه شبکه سه سیما شاهد پوشش هر ۸ مسابقه بودند. با رد و بدل شدن هر گل، در هر مسابقه هم به صورت گرافیکی و هم با نمایش صحنه آهسته، صحنه گل و نمایش جدول امتیازات تیم ها در جریان همه مسابقات قرار می گرفتند.

 

هاشمی می گوید ما همه تلاش‌مان را برای پوشش هر چه بهتر مسابقات هفته پایانی و جلب رضایت میلیون‌ها بیننده تلویزیونی انجام دادیم و تمام هماهنگی های لازم با بخش های مختلف سازمان برای پوشش عادلانه و یکسان هفته پایانی لیگ برتر فوتبال انجام شد و جا دارد از تلاش های شبانه روزی و صادقانه همه همکاران واحدهاى مختلف سازمان در تهران و مراکز استان ها کمال تشکر و قدردانی را انجام بدهیم. جام در جم بر فراز دستان پرسپولیسی ها بالا و پائین می رود و استودیو 14 هم با ویدئو وال هایی که در حال پخش زنده، مراسم است، به رنگ سرخ درآمده است.

مطالب مرتبط:
لایک : 0
نظرات برای این مطلب
  • 1398/03/12 - 13:29
    گرافیک شبکه نسیم و نمایش کی تغییرمی کند
  • 1398/03/12 - 3:14
    گرافیک شبکه نسیم و نمایش کی تغییر می کند
    پاسخ : از شبکه نسیم تا پایان تیرماه تغییر خواهد کرد.
  • 1398/02/29 - 17:03
    سلام به تمام همکاران صدا و سیما عرض چند نکته نکته اول چرا شبکه‌ ورزش اچ دی نمیشود همچنان منتظریم نکته دوم بحث و گفتگو در مورد کیفیت تصویر بسیار داغون و بسیار خیلی پایین شبکه ورزش هست نکته سوم اینکه برید کیفیت تصویره داغونه شبکه ورزش رو نگاه کنید خیلی افتضاح کیفیت تصویره شبکه ورزش رو نظرسنجی بزارید بپرسید کدوم شبکه در اولویت اچ دی قرار گیرد تا اون شبکه رو اچ دی کنید
    پاسخ : طبق اخرین خبرهای دریافتی، رژی پخش شبکه ورزش درحال بروز رسانی هست وـممکن است تا پایان سال شاهد اچدی شدن شبکه ورزش باشیم
کد امنیتی رفرش

لوگوی شبکه های سیما

درباره ما

به وبسایت فناوری و تلویزیون دیجیتال (بزرگترین و تنها مرجع تخصصی اخبار دنیای تلویزیون) خوش آمدید...

تاسیس: 3 خردادماه 1392

منتظر نظرات سازنده شما مخاطبین عزیز هستیم

ارتباط با ما: ftdigital.ir@gmail.com

Designed By setupsite